Попереднє
Наступне
Технічні характеристики TCL 50DP600:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип телевізора LED телевізор /Edge-LED
Розмір діагоналі 50 " (125,7 cм)
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160) /4K
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Кількість USB 2 шт
Вага 11.5 кг з підставкою
Основні
Тип телевізора LED телевізор /Edge-LED
Розмір діагоналі 50 " (125,7 cм)
Роздільна здатність екрану Ultra HD (3840x2160) /4K
Тип матриці VA
Частота розгортки, Гц 60
SmartTV
Smart платформа 3.0
Технічні
Яскравість екрану 300 кд/м2
Клас енергоефективності A+
Зображення
Глибина кольору 10 біт (8 біт+FRT)
ТВ тюнер
Цифровой тюнер DVB-T (ефірне)
DVB-T2 (ефірне)
DVB-C (кабельне)
DVB-S (супутникове)
DVB-S2 (супутникове)
Порти і роз'єми
Входи Компонентний
USB /2.0
LAN
Виходи Вихід на навушники
Кількість HDMI 3 шт
Кількість USB 2 шт
CI-модуль
Обмін даними
Бездротове підключення Wi-Fi
Мультимедіа
Формати відео MKV
AVI
MPG
BMP
TS
MP4
MP3
PNG
WebM
JPG
Звук
Кількість динаміків 2
Потужність звуку 16 Вт RMS (32 Вт муз.потужність)
Декодер Dolby Digital Dolby Digital Plus
Додатково
Комплектація Пульт ДК
Особливості Film mode
Digital Noise Reduction
Фізичні
Колір чорний
Настінне кріплення VESA 200х200
Вага 11.5 кг з підставкою
Габарити (ШхВхГ) з підставкою 1131 x 716 x 221 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 140 мм
Висота 760 мм
Довжина 1270 мм
Вага 13.94 кг
Об'єм 0.1351 м3
Телевізор бренда TCL – поєднання витонченого дизайну, високої якості та широкого різноманіття функцій. Модель 50DP660 – LED телевізор класу А+, з підтримкою технології Smart TV. Екран діагоналлю 50" (3840x2160) дозволить вам насолоджуватися улюбленими фільмами у високій якості. Телевізори TCL входять у рейтинг «20 кращих світових ТВ-брендів».
немає в наявності
Особливості моделі

Два динаміки і функція Dolby Digital Plus доповнять чітке зображення об’ємним звуком, потужністю до 16Вт. Окрім того, модель підтримує бездротове підключення Wi-Fi. Телевізор обладнаний 3-ма цифровими тюнерами: DVB-T2 (ефірний), DVB-C (кабельний), DVB-S2 (супутниковий). Модель має декілька портів: 2 USB (2.0), LAN, 3 HDMI (2.0). Вага з підставкою: 9,6 кг, а габарити з підставкою (ШхВхГ): 1131 x 716 x 221 мм.

Телевізори TCL DP600

Серія DP600 поєднує в собі дизайн тонкого корпусу із вузькою рамкою, якість зображення 4K HDR і полегшує доступ до контенту HDR 4К на новітній платформі SMART TV 3.0. Завдяки мінімалістичному дизайну, чудовій якості зображення та простому доступу до будь-якого контенту, серія P60 дозволяє всім членам вашої сім'ї насолоджуватися улюбленим контентом у винятковій якості зображення.

Переглядайте великі зображення разом із Ultra HD

Ultra High Definition змінює все! Разом із більш ніж 8 мільйонів пікселів - у чотири рази більше, ніж у звичайного FULL HD TV - насолоджуйтеся ще більшим екраном і навіть при меншій відстані! Більша кількість пікселів дає більш чітку картину - а це означає, що ви можете наполовину скоротити відстань між місцем перегляду і телевізором. Для отримання відчуття повного занурення, як у кіно, UHD - це найкраще рішення для малих і великих просторів.

Отримайте максимум Ultra HD зображень з новим процесором Dual Core

Ви добре бачите деталі? Для того, щоб запропонувати Вам дивовижну розкіш деталей зображення з більш ніж 8 мільйонами пікселів, TCL оснастила свої нові Ultra HD телевізори процесором Dual Core, який аналізує і точно відтворює зображення у форматі Ultra HD. Досконалий алгоритм обробки відео оптимізує кожен елемент, створюючи ідеальне зображення з реальним форматом 3840 х 2160 пікселів. Насолоджуйтесь в 4 рази більше деталізованим зображенням, ніж з Full HD!

HDR: найглибший чорний, більш контрастні і яскраві кольори

Останнім стандартом для UHD контенту є High Dynamic Range (розширений динамічний діапазон). HDR створює вражаючу яскравість, живий природний колір і сліпуче чіткі деталі зображення з точним відтворенням світлих і темних відтінків. Ця технологія дозволить вам отримати HDR-контент з усіх джерел. Досвід вражаючої яскравості, виняткових деталей всіх відтінків і вражаюче живого кольору.

TCL 4K UHD TV сумісні зі стандартом Hybrid Log Gamma. Ці моделі вже пішли в майбутнє і здатні відображати якість HDR незалежно від джерела сигналу: HDMI, телевізійні трансляції, USB, інтернет-контент ...

Приготуйтеся до прямих ефірів і спортивних заходів в неперевершеній якості HDR.

10-бітна панель: у 64 рази більше кольору!

Наша нова 10-бітна панель забезпечує неперевершену точність передачі кольорів (в 64 рази більше кольору, ніж у стандартному телевізорі) і м'які реалістичні відтінки, в той же час уникаючи неприємного ефекту окантовки (контуру).

Micro Dimming (мікрозатемнення: відмінний контраст)

Micro Dimming аналізує відео контент у 200-х окремих зонах таким чином, щоб налаштовувати яскраві і темні області в незалежному режимі. Ви отримаєте фантастичний досвід перегляду з відмінним контрастом і яскравою якістю зображення. Якість зображення значно поліпшується і гарантує особливе візуальне сприйняття, особливо в темряві.

PPI 1200

Індекс продуктивності зображення (PPI) дозволяє оцінювати якість зображення, приймаючи до уваги ключові елементи: розмір екрана, контрастність, колірну гамму, рух і тип екрану. Серія P60 поєднує в собі передові технології обробки зображення (4K-UHD, HDR, Micro Dimming і 10-бітну панель), що дозволяють з легкістю досягти PPI 1200.

Dolby Audio забезпечує насичений, чистий і потужний звук в телевізорі

Отримайте максимальну віддачу від свого контенту за допомогою динамічного високоякісного об'ємного звуку Dolby Audio. Незалежно від того, чи дивитеся ви фільми, телевізійні програми, онлайн-відео або концерти, Dolby Audio гарантує якість звуку, що відповідає вашим найвищим очікуванням.

SMART TV 3.0 для полегшення доступу до вмісту HDR 4K UHD

З SMART TV 3.0 легше, ніж будь-коли, насолоджуватися улюбленим контентом завдяки легкому доступу до найостанніших і часто використовуваних категорій. Додатково, з TV + App Store, ви можете завантажувати свої улюблені програми, фільми високої чіткості, відео та ігри. Netflix і Youtube мають 4K HDR якість на SMART TV 3.0. З YouTube ви можете бачити те, що дивиться весь світ, від найпопулярніших музичних відеороликів до відеоігор і популярних розважальних програм, новин і багато чого іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться зі своїми друзями і дивіться на будь-якому пристрої. У телевізорі вже є додатки, які ви любите: Netflix, YouTube і багато інших доступні на вашому TV. І тепер все це доступно в 4K UHD HDR якості.

Голосовий пошук дозволяє вам шукати контент голосом в одне натисканням кнопки, вимовляючи ваші запити. Просто натисніть кнопку і скажіть потрібну назву. TV буде шукати останні епізоди, відеоролики YouTube і багато іншого. Або спробуйте «романтичні комедії» для вечірнього побачення. Серія P60 готова для голосового пошуку. Пульт дистанційного керування з вбудованим мікрофоном пропонується додатково (не входить в комплект). Однак ви можете використовувати голосовий пошук на своєму смартфоні завдяки безкоштовного додатку TCL T-Cast, доступному в Google Play і App Store.

T-Cast - унікальне додаток TCL, розроблений для SmartTV. T-Cast дозволяє управляти телевізором за допомогою телефону. Ви також можете транслювати останні фільми і серіали на великому екрані і ділитися своїми фотографіями, відео і музикою на телевізорі. Унікальна функція дозволяє транслювати контент вашого телевізора на телефон або планшет. Легко керуйте своїм телевізором за допомогою додатків, які ви вже знаєте і любите на iPhone, iPad, телефонах і планшетах Android, ноутбуках Mac, Windows або Chromebook.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів